חיים דרעי איש מצחיק. צילום: סילבי שביט
חיים דרעי איש מצחיק. צילום: סילבי שביט

סיפורו של דייג מרובע א' כובש את הבמה במופע חדש באשדוד

הקומיקאי חיים דרעי יעלה באשדוד עם מופע היחיד "מיסייה אלבר", המשלב הומור וסיפורים על דמויות מהעיר מאז שנות ה-60. מחיר כרטיס: 20 שקלים

פורסם בתאריך: 11.10.26 07:07

מופע היחיד הקומי "מיסייה אלבר", בכיכובו של השחקן והקומיקאי חיים דרעי, יעלה החודש בשני מרכזים קהילתיים באשדוד, במסגרת פסטיבל פרינג'סטייל התשיעי.

המופע, בבימויה של מיקי מבורך, מביא את סיפורו של אלבר, מוכר דגים מחנות מיתולוגית ברובע א' באשדוד, שחולם כל חייו להופיע על במה. כאשר הופעה בתיאטרון השכונתי מתבטלת, הוא מקבל הזדמנות להגשים את חלומו ומעלה מופע המשלב בדיחות, זיכרונות וסיפורים על דמויות מהעיר, משנות ה-60 ועד היום.

סיפורו של דייג מרובע א' כובש את הבמה במופע חדש באשדוד

חיים דרעי איש מצחיק. צילום: סילבי שביט

דרעי, קומיקאי ואמן רחוב, מופיע לאורך השנים בפסטיבלים ובתיאטראות בארץ, בהם פסטיבל עכו, תיאטרונטו ופסטיבל ישראל. לצד הופעותיו הוא מדריך סיורים תיאטרליים ומעביר סדנאות צחוק.

המופע מתקיים במסגרת אירועי "עולם ומלואו" במרכזים הקהילתיים באשדוד. עד כה הוצגו במסגרת הפסטיבל קרוב ל-40 מופעים.

סיפורו של דייג מרובע א' כובש את הבמה במופע חדש באשדוד

ההצגה מיסייה אלבר. הזמנה למופע

מועדי המופעים: יום ראשון, 18.10, בשעה 10:30 – מרכז קהילתי חרצית, שדרות הפרחים 18, אשדוד. יום רביעי, 21.10, בשעה 18:00 – מרכז קהילתי תקוותנו, רחוב המעפילים 21, אשדוד.

מחיר כרטיס: 20 שקלים. לפרטים ולהזמנות: 6452* או באתר החברה העירונית.


רוצים להישאר מעודכנים? הצטרפו אלינו!
⇔⇔





אולי יעניין אותך גם

🔔

עדכונים חמים מ"כאן דרום אשדוד"

מעוניינים לקבל עדכונים על הידיעות החמות ביותר בעיר?
עליכם ללחוץ על הכפתור אפשר או Allow וסיימתם.