תושב אשדוד ירד לפני מספר ימים עם משפחתו לחופשה באילת בציפייה לימים של נופש ורגיעה. באחד הערבים, הוא טייל יחד עם משפחתו בטיילת המפורסמת של עיר הנופש, כשבשלב מסוים עצרה בתו הקטנה להתפנות במקום נסתר ומוצנע.
האב הבחין בשלושה צעירים שלדברי המשטרה, "שוזפים עיניים בילדה". ההורה לא היה אדיש למצב שנוצר והעיר לצעירים על התנהגותם. מרגע זה, האירוע התחיל להסלים.
מוויכוח לאלימות
בין האב לבין שלושת הצעירים, בני 19 מטייבה, התפתח ויכוח מילולי. במהלכו, תקף אחד מהצעירים את האב בכך שדחף אותו ואז היכה אותו באגרוף ישירות בפניו. מכת האגרוף העיפה את משקפי הראייה שלו.
לאחר התקיפה הראשונה, החלו השלושה להתרחק מהמקום. האב ובני משפחתו החליטו ללכת אחריהם כדי לצלם אותם באמצעות הטלפון הנייד. הצדדים המשיכו להתווכח, ואז הנחית האב אגרופים על אחד הצעירים והפיל אותו ארצה.
התקיפה הקשה לעיני הילדה
בשלב זה, הסיטואציה התפוצצה לחלוטין. השלושה התנפלו ביחד על האב והפילו אותו במדרגות. הם תקפו את האב בצורה אלימה במיוחד והיכו אותו בעודו שרוע על הרצפה. כשבני משפחתו ניסו לסייע לו, גם הם הותקפו על ידי הצעירים.
כל זאת התרחש לעיני העוברים והשבים בטיילת האילתית, ובעיקר – לעיני בתו של האב, ילדה בת חמש בלבד.
שברים בפנים ומעצרים
בנו הצעיר לקח אותו מיד לנקודת השיטור בטיילת וביקש את סיוע השוטרים והאב פונה לבית החולים לאשפוז, שם הוא אובחן כי נגרמו לו שברים בפניו.
תוך זמן קצר הגיעו כוחות משטרת אילת למקום, ביצעו סריקות בטיילת ותוך זמן קצר עצרו את שלושת הצעירים. מעצרם הוארך מעת לעת על ידי בית המשפט, ועם סיום פעולות החקירה, הועבר חומר החקירה ליחידת התביעות של שלוחת אילת.
לאחר גיבוש כתב האישום, הגישה יחידת התביעות נגד שלושת הצעירים כתב אישום חמור וכן בקשה למעצרם עד תום ההליכים המשפטיים נגדם.
מהמשטרה נמסר: "משטרת ישראל תמשיך במאבק הנחוש כנגד בריונות ועבירות אלימות חמורה וזאת בכדי להבטיח מרחב אישי בטוח ולהביא למיצוי הדין עם עבריינים פורעי חוק".
רוצים להישאר מעודכנים? הצטרפו אלינו!
⇔
⇔ ![]()



