ביקור אסטרטגי ומכובד במיוחד בנמל אשדוד: נשיא ענקית הספנות EVERGREEN, השביעית בגודלה בעולם, מר קואנג הוי וו, הגיע השבוע לישראל יחד עם בכירים נוספים מהחברה, במטרה לחזק את הקשרים העסקיים ולהגדיל את היקף הפעילות של החברה בנמל אשדוד.
חברת EVERGREEN, שנחשבת לשחקנית מרכזית בתחום הלוגיסטיקה הימית העולמית, מקיימת קשר הדוק עם נמל אשדוד זה שנים, ואף המשיכה לפקוד את הנמל גם בתקופות לחימה מאתגרות. בביקור השתתפו גם יו"ר דירקטוריון נמל אשדוד שאול שניידר ומנכ"ל הנמל ניסן לוי, אשר אירחו את המשלחת והציגו בפניה את פעילות הנמל החדשנית.
במהלך הביקור סיירו האורחים במרכז המבקרים וב-HUB הטכנולוגי הימי של הנמל – מרכז חדשנות מתקדם העוסק בתחומי בינה מלאכותית, אוטומציה, רובוטיקה וסייבר, המשולבים בתפעול השוטף של מתקני הנמל.
לדברי שאול שניידר, יו"ר דירקטוריון נמל אשדוד: "אנו מודים לחברת EVERGREEN על הבעת האמון בנמל אשדוד וביכולתיו. שיתוף הפעולה עם אחת מחברות הספנות הגדולות בעולם, מהווה ביטוי נוסף לחוסנו של נמל אשדוד, לחדשנות ולמקצועיות שלו. נמשיך לפעול מתוך אחריות לאומית ומחויבות לשמור על רציפות תפקודית של הנמל ועל תרומה משמעותית לכלכלה בישראל".
ניסן לוי, מנכ"ל נמל אשדוד, ציין: "הביקור של משלחת EVERGREEN היא עדות לשותפות המתמשכת וליחסי האמון שנבנו לאורך שנים ארוכות של עבודה משותפת ואיכותית. אנו גאים להציג בפני המשלחת את היכולות הטכנולוגיות של נמל אשדוד וממשיכים לפתח יחד שיתופי פעולה בינלאומיים שיחזקו את מעמדו של נמל אשדוד כפורץ דרך בתחום".
רוצים להישאר מעודכנים? הצטרפו אלינו!
⇔
⇔ ![]()


