חברת GVK המספקת פתרונות לענף הקירור התעשייתי חגגה בסוף השבוע שעבר 20 שנות פעילות באולם הטירה באשדוד. בחוץ היה קר אבל האולם היה לוהט עם שורה של מנכ"לים ומנהלים מחברות מזון ומאפה מובילות, ביניהם – דני נגל מנכ"ל פילסברי, שאולי עמיר מנכ"ל גדרון ועוד אורחים ממעדנות, סלטי שמיר, תממ, בית הערבה ורבים אחרים.
האורחים נהנו מאוכל טוב ומהופעה של הסטנדאפיסט גיורא זינגר. סלאביק גרוסמן, המנכ"ל והבעלים של GVK ותושב העיר הפתיע את הנוכחים כשהכריז על יעד חסכון של מיליארד קוט"ש עבור לקוחות החברה ב-5 השנים הקרובות. לשם השוואה, לפי נתוני משרד האנרגיה צריכת החשמל השנתית הכוללת של תושבי אשדוד היתה פחות מ-35 מיליון קוט"ש. כשנשאל איך בכוונתו להגיע ליעד השיב: "כמו איך שהגענו להישגים שלנו ב-20 השנים האחרונות – אנחנו עושים קסמים בקירור".