צילום פבל

לחיי השנה החדשה

ריכזנו עבורכם כמה קוקטיילים מיוחדים שמחכים לכם בערב חגיגות השנה האזרחית החדשה בפאבים ומסעדות. אז שיהיה לחיים!

פורסם בתאריך: 31.12.18 11:40

     

Noc’e de coco – נוסה דה קוקו

שף ויקטור כהן
טאפאס בר בנג’מין, מסעדת בשרים, נברסקה u.s.a על גחלים, דגים ופירות ים. ההרשמה לסילבסטר בעיצומה:
08-6705555. מתחם מרינה מול החדש הנמל 9 אשקלון
מרכיבים:
30 מ”ל רום מתובל באננס
30 מ”ל רום מתובל בקוקוס
60 מ”ל מיץ אננס
15 מ”ל מחית אננס ביתית
15 מ”ל מי קוקוס
20 מ”ל מיץ לימון טרי

אופן ההכנה:
מכניסים את כל המרכיבים לבלנדר עם קרח וגורסים עד לקבלת מרקם אחיד של ברד. מוזגים לכוס ומקשטים בקשיו מקורמל.

קוקטייל אננס הדרים קמפארי
שף גיא פרץ
יועץ קולינרי ומוביל מגמת ה-food truck בישראל

מרכיבים ל-2 מנות:
2 יחידות אננס טרי
2 שוטים של קמפארי
1/2 לימון סחוט
2 ענפי נענע טריים
2 שוטים של וודקה
1/2 כוס אשכולית אדומה סחוטה

אופן ההכנה:
מרוקנים את תוכן האננס. מחצית מהפרי קוצצים לקוביות, מחצית מועכים וסוחטים את המיץ.
בתוך האננס המרוקן מניחים את האננס הקצוץ עם קוביות קרח. מערבבים את כל החומרים בשייקר ומוזגים לתוך האננס. מקשטים בעלי הנענע.

צילום פבל

CANDY SHOP
מסעדת סינטה אשדוד, מתחם חצי חינם,
האורגים 19, אשדוד
קודם כול נתחיל בכמה מילים: הקוקטייל הזה הוא שילוב בין טעמים מדויקים ומקצועיים במיוחד למגרש משחקים של ילדים, שהוא כמובן שילוב הילדותי של הסוכריות הגומי.
בשילוב המנצח הזה הצלחנו להביא לכוס אחת טעמים מאוד ספציפיים עם הרגשה של חופש וחזרה אל הילדות, מה שלכולנו עושה כיף בלב.
מרכיבים:
60 מ”ל מונין פירות
30 מ”ל ליים
60 מ”ל וודקה (סמירנוף/ סטולי)
30 מ”ל מי סוכר
30 מ”ל רכז תות שדה (ניתן להכין בבית)
סוכריות גומי בשלל צבעים וטעמים

אופן ההכנה:
בבלנדר שמים מונין פירות, ליים, סוכר וודקה. מוסיפים קרח וטוחנים עד ליצירת מרקם אחיד.
בכוס מסדרים כ-4-3 סוכריות גומי ומעליהן יוצקים את הנוזל שבבלנדר, לבסוף סוגרים עם רכז תות השדה מלמעלה ומגישים.

צילום פבל

 

BLACK FOREST
רני אלבז
שף ובעלים של אולם בוטיק ״איזוטוס״, קפה ג׳וליה, קייטרינג ״רני״ והשוק אוכל רחוב
מרכיבים:
50 מ”ל סאוטרן קומפרט
50 מ”ל טריאוליקס קייק
50 מ”ל חמוציות
28 מ”ל מי סוכר
28 מ”ל לימון סחוט
דובדבן חמוץ אחד

אופן ההכנה:
את כל המרכיבים יחד משקשקים בשייקר, מוזגים לכוס ומקשטים בעלה נענע ופלח לימון.

פניצילין
עלמא
דרינק חזק, חמוץ ומעושן, שמתאים לימי חורף גשומים. מתאים למאכלים בשריים ועמוקים.
מרכיבים:
60 מ”ל ויסקי סקוטי
15 מ”ל סירופ דבש וג’ינג’ר
15 מ”ל מיץ לימון
5 מ”ל של ויסקי סקוטי מעושן

אופן ההכנה:
משקשקים חזק את הוויסקי הסקוטי, הסירופ ומיץ הלימון ומוזגים לכוס נמוכה על קרח.
מציפים ב-5 מ”ל של ויסקי סקוטי מעושן.

צילום בן מוזס

Mr. Tiki Brown
סאבו
מצד אחד הקוקטייל הזה מאוד חמים וחורפי. מצד שני זה קוקטייל מפיל כי ההל והקינמון מפזרים את אדי הטקילה, ולכן אל תתפלאו אם זה שלידכם גם משתכר אף על פי שהוא בכלל לא שתה:)
מרכיבים:
120 מ”ל של טקילה משובחת
15 מ”ל תמצית צ’אי
1 (25 מ”ל) שוט ליקר שוקולד רותח
נגיעות (חצי ציפורן) אוגנייה
1/2 כפית הל
קינמון

אופן הכנה:
לטקילה מוסיפים תמצית צ’אי, ליקר שוקולד רותח ואוגנייה. רגע לפני ההגשה מוסיפים מעט הל. מרתיחים קינמון ונותנים לו לשהות בתחתית הקוקטייל מספר דקות.

צילום פבל

מרלוטיני
וינו דל מאר, בר יין ומטבח שף ים תיכוני. דגים, חלבי, כשר.
אנו בוחרים בקפידה את חומרי הגלם המובחרים והטריים ביותר.
את ערב השנה החדשה נציין עם תפריט ספיישלים ייחודי, מוזיקה ואווירה משגעת.
נותרו מספר מקומות אחרונים!
המסעדה ממוקמת בשדרת הבילויים ברח’ מרטין בובר 1/5 אשדוד.
טל’ להזמנות 08-6713588

מרכיבים:
60 מ”ל של מרטיני ביאנקו
30 מ”ל  ריבת אפרסקים ביתית
30 מ”ל מיץ ליים סחוט טרי
30 מ”ל מי סוכר

אופן ההכנה:
מערבבים הכול בשייקר קפוא, מגישים בכוס קוקטייל על קרח כתוש. מוסיפים מלמעלה כוכב אניס
ולסיומת סוגרים עם יין  מרלו משובח

צילום פבל

קינג קונג
מנהל בר אפיק טרייטל
פאב הג’ק, מרכז מסחרי חוף דלילה, אשקלון. 086737206
אינסטגרם the_jack_pub
פייסבוק the jack
מרכיבים:
60 מ’’ל ואן גוך אננס
90 מ’’ל מיץ תפוזים
40 מ’’ל מיץ אננס
10 מ’’ל סירופ קוקס
15 מ’’ל מחית פסיפלורה
25 מ’’ל מיץ לימון טרי

אופן ההכנה:
משקשקים את כלל המרכיבים בשייקר, מוזגים לכוס צנצנת. לקישוט מוסיפים קוקוס קלוי ואננס מיובש. hot sangria

עוד אחד של אפיק טרייטל,
קוקטייל לחורף חם
הסנגריה החמה שלנו משלבת בסיס טעמים על פי המתכון הספרדי המסורתי, עם כמה חידושים, גם בעיצוב וגם בסגירת טעם, שישדרגו לכם את המקור.
מרכיבים:
100 מ’’ל יין אדום קיאנטי (טוסקנה איטליה)
15 מ’’ל לוקסארדו משמש
15 מי סוכר
100 מ’’ל מיץ תפוזים
קוביות תפוחי סמיט

אופן הכנה:
מחממים בכלי נחושת את היין, ליקר המשמש, מי הסוכר והתפוזים. לאחר חימום המרכיבים מוזגים את היין אל הכוס, ובה קוביות תפוחים סמיט. מגישים בכוס יין מעוטרת בקינמון וסוכר ומקנחים בסלייס תפוז טרי.

צילום פבל

ויסקיפלורה
מסעדת אטמוספירה, רופטופ אורבני המשלב חוויה קולינרית יחד עם אווירת בר מחשמלת.
מתאים לאירועים של עד 200 איש בחורף, ובעונת הקיץ אירועים משולבי בריכה עד 450 איש.
בערב השנה האזרחית החדשה נגיש תפריט של ארוחת טעימות שהשף שלנו בנה במיוחד, ולאחריה נתחיל במסיבה אלקטרונית עם הפתעה רצינית בעמדת הדי-ג’יי.
לפרטים ובירורים: 170-0707918
מתחם סטאר סנטר אשדוד, ז’בוטינסקי 29. המסעדה כשרה!
מרכיבים:
60 מ”ל של ויסקי בן 12 שנה
30 מ”ל ריבת פסיפלורה ביתית
60 מ”ל מיץ ליים טרי
מי סוכר
נגיעה של מי זהר

אופן ההכנה:
משקשקים את כל המרכיבים עד לקבלת מרקם אחיד. מגישים בלואו בול על קרח כתוש עם עלי נענע ותפוז מיובש.

צילום פבל

תגובות

אולי יעניין אותך גם

🔔

עדכונים חמים מ"כאן דרום אשדוד"

מעוניינים לקבל עדכונים על הידיעות החמות ביותר בעיר?
עליכם ללחוץ על הכפתור אפשר או Allow וסיימתם.
נגישות
הורידו את האפליקציה
לחוויה מהירה וטובה יותר
הורידו את האפליקציה
לחוויה מהירה וטובה יותר