עובדים בגשם באשדוד. צילום: עיריית אשדוד
עובדים בגשם באשדוד. צילום: עיריית אשדוד

93 מ"מ גשם בצומת הנמל: הנתונים המלאים על הגשמים שירדו באשדוד

עיריית אשדוד פרסמה את נתוני המשקעים המדויקים מכל תחנות המדידה בעיר לאחר הלילה הסוער

פורסם בתאריך: 8.11.26 10:32

הבוקר פרסמה עיריית אשדוד את כמויות המשקעים המצטברות בתחנות המדידה ברחבי העיר ובאזור הנמל. הנתונים מבוססים על מפת משרד החקלאות וביטחון המזון, והם מציגים פערים משמעותיים בין אזורי העיר.

הנתונים מכל תחנות המדידה

הכמות הגבוהה ביותר נמדדה בתחנת צומת הנמל, 93.2 מ״מ. אחריה אשדוד מרכז עם 84.8 מ״מ, אשדוד דרום עם 54.9 מ"מ ואשדוד מזרח (מתנ"ס ט') עם 51.3 מ״מ. בתחנת אשדוד מערב מופיע במפה ערך של 0 מ״מ.

93 מ"מ גשם בצומת הנמל: הנתונים המלאים על המשקעים שירדו באשדוד

עובדים בגשם באשדוד. צילום: עיריית אשדוד

בעדכון הקודם נמסר כי באשדוד ירדו 91 מ״מ גשם, מהם 60 מ״מ בתוך זמן קצר. במהלך הגשמים נותרו פתוחים 99% מהרחובות וצירי התנועה בעיר, והצוותים פתחו מחדש במהירות את הצירים שנחסמו.

הלילה עבר ללא אירועים חריגים

מטה החורף בעיריית אשדוד מעדכן כי הלילה הגשום עבר ללא אירועים חריגים. צוותי העירייה פעלו בשטח לאורך כל הלילה כדי לשמור על השגרה ולתת מענה לפי הצורך.

משעות הבוקר המוקדמות סורקים צוותי הביטחון העירוני, הפיקוח העירוני ומינהל התפעול את הצירים הראשיים ואת דרכי הגישה לבתי הספר, כדי לוודא שהם פתוחים לתנועה.

93 מ"מ גשם בצומת הנמל: הנתונים המלאים על המשקעים שירדו באשדוד

עובדים בגשם באשדוד. צילום: עיריית אשדוד

התשתיות שעומדות מאחורי ההיערכות

באשדוד 625 רחובות, 11,080 קולטני ניקוז ו-150 קילומטרים של תשתיות הולכה תת-קרקעיות. ההיערכות העירונית בימי סערה כוללת גם את מרחבי הטבע בעיר, ובהם הדיונה, חופי הים והנחל.

93 מ"מ גשם בצומת הנמל: הנתונים המלאים על המשקעים שירדו באשדוד

עובדים בגשם באשדוד. צילום: עיריית אשדוד

המוקד העירוני 106 פעיל וזמין לדיווח על מפגעים.


רוצים להישאר מעודכנים? הצטרפו אלינו!
⇔⇔





אולי יעניין אותך גם

🔔

עדכונים חמים מ"כאן דרום אשדוד"

מעוניינים לקבל עדכונים על הידיעות החמות ביותר בעיר?
עליכם ללחוץ על הכפתור אפשר או Allow וסיימתם.