נתפס אצל החשוד. צילום: דוברות המשטרה

אחרי הפריצות באשדוד: כך הוביל החשוד ללכידתו

לאחר שלושה דיווחים על התפרצויות לכלי רכב בעיר, המשטרה איתרה חשוד כשהוא משתמש בכרטיסי אשראי שנגנבו. בחיפוש ברשותו נמצא גם רכוש שהוחזר לבעליו

פורסם בתאריך: 14.9.26 15:50

חשוד בפריצות לכלי רכב באשדוד אותר במהלך סוף השבוע כשהוא משתמש בכרטיסי אשראי שנגנבו מהרכבים, כך נמסר מהמשטרה.

החקירה נפתחה בעקבות שלושה דיווחים שהתקבלו בתחנת אשדוד על התפרצויות לכלי רכב בעיר, שמהם נגנבו רכוש אישי וכרטיסי אשראי.

במסגרת פעולות החקירה אותר החשוד בשל השימוש שהוא ביצע בכרטיסים הגנובים, ובהמשך הוא נעצר בידי צוות הבילוש של התחנה.

בחיפוש ברשותו נתפס רכוש שעל פי החשד נגנב בהתפרצויות שבוצעו זמן קצר קודם לכן. החשוד, תושב האזור, הובא לחקירה בתחנת אשדוד. הרכוש שנתפס זוהה על ידי בעליו והוחזר להם.

"משטרת ישראל תמשיך לפעול בנחישות נגד עברייני רכוש, במטרה לאתר חשודים, למצות עמם את הדין ולשמור על ביטחון הציבור ורכושו", נמסר מהמשטרה.


רוצים להישאר מעודכנים? הצטרפו אלינו!
⇔⇔





אולי יעניין אותך גם

🔔

עדכונים חמים מ"כאן דרום אשדוד"

מעוניינים לקבל עדכונים על הידיעות החמות ביותר בעיר?
עליכם ללחוץ על הכפתור אפשר או Allow וסיימתם.