צילום: זק"א

תושב אשדוד לשעבר נהרג בלוס אנג'לס

שני ישראלים בני כ-40, ביניהם תושב אשדוד לשעבר, מצאו את מותם בתאונה קשה באזור מליבו

פורסם בתאריך: 21.6.26 17:36

שני אזרחים ישראלים, שניהם בני כ-40, נהרגו בתאונת דרכים עצמית שאירעה באזור מליבו הידוע שבלוס אנג'לס, קליפורניה. בין ההרוגים – תושב אשדוד לשעבר.

פרטי האירוע

התאונה, שכללה רכב אחד בלבד, אירעה באחד האזורים המוכרים של לוס אנג'לס. זהות ההרוגים וכל נסיבות האירוע טרם פורסמו באופן רשמי, אך זק"א כבר נמצאת בשטח ופועלת מול הרשויות המקומיות.

זק"א הבינלאומית נכנסת לתמונה

עם קבלת הדיווח, גויסה היחידה הבינלאומית של זק"א לטיפול באירוע. הארגון פועל בשיתוף פעולה עם הרשויות האמריקאיות ומלווה מקרוב את משפחות ההרוגים בכל הנוגע לתהליכי הזיהוי, התיעוד והסידורים הנדרשים.

חיים וינגרטן, סמנכ"ל המבצעים של זק"א, אמר כי "היחידה הבינלאומית של זק"א פועלת בשיתוף פעולה עם הרשויות המקומיות בארצות הברית ומלווה את המשפחות בכל הנדרש", והוסיף כי הארגון "מסייע בהליכי הזיהוי ובקידום ההליכים הנדרשים להמשך הטיפול".

אחד משני הנספים, כאמור, הוא תושב אשדוד לשעבר. פרטים נוספים אודות זהות ההרוגים יתפרסמו בהמשך, בכפוף להשלמת הליכי הזיהוי ועם אישור משפחות הנפטרים.


רוצים להישאר מעודכנים? הצטרפו אלינו!


אולי יעניין אותך גם

🔔

עדכונים חמים מ"כאן דרום אשדוד"

מעוניינים לקבל עדכונים על הידיעות החמות ביותר בעיר?
עליכם ללחוץ על הכפתור אפשר או Allow וסיימתם.