ד"ר אבשלום דנוך, שכיהן כראש המנהל האקדמי במכללת SCE המכללה האקדמית להנדסה ע"ש סמי שמעון, מונה לתפקיד מנכ"ל המכללה. בתפקידו הקודם הוביל תהליכים אקדמיים וארגוניים, פיתוח תוכניות לימוד ושיפור השירות לסטודנטים ולסגל, לצד חיזוק הקשר עם התעשייה והתאמת ההכשרה האקדמית לצרכים המשתנים של השוק.
במכללה רואים במינוי המשך ישיר לתהליכים שהובלו בשנים האחרונות, ומציינים כי הבחירה בדנוך נועדה לשמר יציבות ניהולית לצד המשך פיתוח והתרחבות בתחומי ההוראה, המחקר והפעילות הקהילתית.

ד"ר אבשלום דנוך. צילום: מכללת SCE
מייסד המכללה, יהודה חדד, בירך על המינוי: " לאורך השנים הוא הפגין מקצועיות, מסירות, ראייה מערכתית עמוקה ויכולת הובלה יוצאת דופן. אנו מאמינים כי יוביל את המכללה בחכמה ובתבונה, מתוך מחויבות לערכי המוסד ולחזונו האקדמי והחברתי. אנו בטוחים כי צפויה לו דרך מרשימה, משמעותית ומלאת הישגים, וכי המכללה תמשיך לצמוח ולהתפתח תחת מינויו".
רוצים להישאר מעודכנים? הצטרפו אלינו!
⇔
⇔ ![]()


