זירת החיפושים, הבוקר. צילום: זק"א
זירת החיפושים, הבוקר. צילום: זק"א

ביום הרביעי לחיפושים: אותרה גופה בחוף לידו

לאחר חיפושים נרחבים באשדוד - גופת גבר כבן 30 אותרה הבוקר ליד קו המים, פראמדיק מד"א: "נאלצנו לקבוע את מותו"

פורסם בתאריך: 25.5.26 09:20

הבוקר, במהלך היום הרביעי לחיפושים האינטנסיביים, אותרה הבוקר גופת גבר בחוף לידו באשדוד. הגופה נפלטה מהמים סמוך לקו החוף, במרחק מה מחוף מי עמי שבו החלו החיפושים לפני כשלושה ימים.

מתנדבי איחוד הצלה בחיפושים, הבוקר. צילום: איחוד הצלה

מתנדבי איחוד הצלה בחיפושים, הבוקר. צילום: איחוד הצלה

חיפושים בחוף הים באשדוד אחר נעדר. צילום: דוברות המשטרה

חיפושים בחוף הים באשדוד אחר נעדר. צילום: דוברות המשטרה

כזכור, כוחות משטרת ישראל, השיטור הימי, יחידות החילוץ, מתנדבי איחוד הצלה וזק"א ערכו בימים האחרונים סריקות נרחבות באזור, הן מהים והן מהיבשה, לאחר שהתקבל דיווח על חשש לטביעתו של תושב מזרח ירושלים שנכנס לים בחוף לא מוכרז יחד עם חברו.

"ללא דופק וללא נשימה"

בשעה 07:12 התקבל דיווח במוקד 101 של מד"א במרחב לכיש על גבר שנמשה מהמים כשהוא מחוסר הכרה. חובשים ופראמדיקים של מד"א שהגיעו לזירה ביצעו בדיקות רפואיות וקבעו את מותו של הגבר, שגילו נאמד על כ-30 שנה.

אוראל אסולין, פראמדיק מד"א מיחידת האופנועים שהגיע לזירה, סיפר: "ראינו את הגבר כשהוא מחוסר הכרה ללא דופק וללא נשימה. ביצענו בדיקות רפואיות ונאלצנו לקבוע את מותו".

הגופה תועבר לזיהוי

צוותי זק"א פעלו הבוקר בזירה לצד כוחות המשטרה והגופה תועבר כעת למכון לרפואה משפטית לצורך זיהוי סופי ובדיקות נוספות.


רוצים להישאר מעודכנים? הצטרפו אלינו!


אולי יעניין אותך גם

🔔

עדכונים חמים מ"כאן דרום אשדוד"

מעוניינים לקבל עדכונים על הידיעות החמות ביותר בעיר?
עליכם ללחוץ על הכפתור אפשר או Allow וסיימתם.