שריפה באולם אירועים. צילום: כבאות והצלה

כל האורחים פונו: שריפה באולם אירועים

לוחמי האש פעלו לכיבוי דליקה במטבח בזמן שהאירוע התקיים במלואו - העשן הכבד הוביל להחלטת פינוי דרמטית

פורסם בתאריך: 21.5.26 00:26

אירוע דרמטי התרחש הערב באולם אירועים ברחוב התקשורת באשדוד, כאשר פרצה שריפה במטבח בעיצומו של אירוע עם עשרות משתתפים.

שריפה באולם אירועים. צילום: כבאות והצלה

לוחמי האש מתחנת אשדוד זומנו למקום ונאלצו לפנות את כלל האורחים בשל העשן הכבד שמילא את המקום.

עשן כבד וסכנה לאורחים

הדליקה פרצה במטבח של אולם האירועים, ועם הגעת צוותי הכיבוי למקום זיהו הלוחמים חלל אפוף עשן כבד באזור המטבח. מיד עם איתור מקור השריפה, החלו הכוחות בפעולות כיבוי נמרצות לצד סריקות מקיפות באולם לאיתור לכודים אפשריים.

שריפה באולם אירועים. צילום: כבאות והצלה

מפקד המשמרת ביצע הערכת מצב מהירה של האירוע, ובהתחשב בכמות העשן שהחלה לחדור לשאר חללי האולם, קיבל החלטה על פינוי מלא של כלל המשתתפים באירוע – 140 אורחים שהיו באמצע השמחה.

שליטה מלאה ללא נפגעים

הודות לפעולה המהירה של לוחמי האש, האירוע הסתיים ללא נפגעים. הכוחות הצליחו להשיג שליטה מלאה על הדליקה ולבצע אוורור יסודי של המבנה כולו.

במקביל לסיום פעולות הכיבוי, זומן חוקר דליקות מטעם שירותי הכבאות למקום על מנת לברר את נסיבות פרוץ השריפה.

שירותי הכבאות והצלה מזכירים לציבור: בכל מצב חירום או שריפה יש לחייג 102 ללוחמי האש.


רוצים להישאר מעודכנים? הצטרפו אלינו!


אולי יעניין אותך גם

🔔

עדכונים חמים מ"כאן דרום אשדוד"

מעוניינים לקבל עדכונים על הידיעות החמות ביותר בעיר?
עליכם ללחוץ על הכפתור אפשר או Allow וסיימתם.