אתר הימורים באשדוד. צילומים: דוברות המשטרה
אתר הימורים באשדוד. צילומים: דוברות המשטרה

פשיטה על בית הימורים באשדוד: זה מה שמצאו השוטרים במקום

כוחות המשטרה איתרו מערכת מחשבים חשודה בעיר ועצרו אדם לחקירה - הפעילות התגלתה במהלך סוף השבוע

פורסם בתאריך: 17.5.26 18:16

סוף השבוע האחרון הביא לחשיפת פעילות חשודה נוספת באשדוד, כאשר בלשי תחנת המשטרה המקומית פשטו על מקום שלפי החשד שימש כאתר הימורים בלתי חוקי. הפעולה התבצעה במסגרת פעילות מודיעינית שניהלו כוחות המשטרה בעיר.

מה נמצא בפשיטה?

במהלך הפשיטה על המבנה החשוד, איתרו השוטרים את מפעיל המקום בזמן אמת. הממצאים שנתפסו במקום כללו ציוד שלפי החשד שימש להפעלת מערך הימורים מלא – מחשבים ששימשו כעמדות הימורים, ומערכת הקלטה (DVR) שתועדה הפעילות במקום.

מפעיל האתר החשוד עוכב על ידי השוטרים ולוקח לחקירה בתחנת משטרת אשדוד. במשטרה בוחנים כעת את היקף הפעילות והאם מעורבים נוספים פעלו במקום.

אתר הימורים באשדוד. צילומים: דוברות המשטרה

אתר הימורים באשדוד. צילומים: דוברות המשטרה

אתר הימורים באשדוד. צילומים: דוברות המשטרה

אתר הימורים באשדוד. צילומים: דוברות המשטרה

"נמשיך לפעול נגד מוקדי הימורים"

סנ"צ רונן עמרם, מפקד תחנת אשדוד, הבהיר כי מדובר בחלק ממאבק מתמשך. "תחנת אשדוד פועלת באופן רציף נגד מוקדי הימורים בלתי חוקיים בעיר, כחלק מהמאבק בפשיעה ובפעילות עבריינית הפוגעת בתחושת הביטחון של הציבור", אמר. לדבריו, "נמשיך לבצע פעילויות יזומות, לאתר את המעורבים ולפעול למיצוי הדין עמם".

משטרת ישראל מדגישה כי תמשיך לפעול בנחישות נגד הפעלת בתי הימורים בלתי חוקיים ברחבי הארץ, תוך שימוש בכלים מודיעיניים ומבצעיים מתקדמים, במטרה לשמור על שלום הציבור, ביטחונו ואיכות חייו.


רוצים להישאר מעודכנים? הצטרפו אלינו!


אולי יעניין אותך גם

🔔

עדכונים חמים מ"כאן דרום אשדוד"

מעוניינים לקבל עדכונים על הידיעות החמות ביותר בעיר?
עליכם ללחוץ על הכפתור אפשר או Allow וסיימתם.