חברי מיזם זה מהלב. צילום: 'זה מהלב'
חברי מיזם זה מהלב. צילום: 'זה מהלב'

פסח מתקרב – וזה המיזם החשוב שכדאי שתכירו

המיזם "זה מהלב" לחלוקת סלי מזון למשפחות נזקקות יתקיים גם השנה ונושא את זכרה של תמר קדם ז״ל, ממייסדות היוזמה שנרצחה ב-7 באוקטובר. תנועת אשדודים והפעילים המקומיים קוראים לציבור להצטרף, לתרום ולקחת חלק בהכנת הסלים לקראת חג הפסח הקרוב

פורסם בתאריך: 22.3.26 20:06

לקראת חג הפסח הקרוב, יוזמה קהילתית מסורתית מקבלת משמעות נוספת: מיזם "זה מהלב", שפועל כבר כ-15 שנה ומבוסס על ערבות הדדית ונתינה, חוזר גם השנה – לזכרה של אחת ממייסדותיו, תמר קדם ז״ל, שנרצחה ב-7 באוקטובר בממ"ד שבביתה בניר עוז, יחד עם בני משפחתה.

 

המיזם, שהוקם מתוך רצון לדאוג לכך שלכל משפחה יהיה שולחן חג מכובד, ממשיך לפעול גם בפסח 2026. מתנדבים מהקהילה נערכים בימים אלה לחלוקת סלי מזון למשפחות הזקוקות לכך, במטרה להבטיח שגם אצלן החג ייכנס עם תחושת כבוד ותקווה.

מיזם 'זה מהלב' 2026

הציבור מוזמן לקחת חלק ביוזמה באמצעות תרומה לסלי מזון, כאשר עלות סל בסיסי עומדת על 150 שקלים וסל מורחב על 250 שקלים. בתנועה מציינים כי "כל סכום מתקבל בברכה וכולו מוקדש להכנת סלי המזון", ומדגישים כי כל הסכומים מוקדשים ישירות לרכישת המוצרים והכנת הסלים.

כיצד תורמים? ניתן לתרום ב- PayBox / ביט / מזומן, בלחיצה כאן.  טלפון לפרטים נוספים – מאיר – 050-4799589.

במקביל נמשכת ההרשמה למשפחות הזקוקות לסיוע. טלפון לפניות משפחות: אינדה – 052-6206638, סטלה – 054-7566444.

חלוקת הסלים צפויה להתקיים ביום שני, 30 במרץ בשעה 18:30. "יחד נמשיך את הדרך של תמר. יחד נדאג שאף משפחה לא תישאר לבד בחג", סיכמו בתנועה.


רוצים להישאר מעודכנים? הצטרפו אלינו!


אולי יעניין אותך גם

🔔

עדכונים חמים מ"כאן דרום אשדוד"

מעוניינים לקבל עדכונים על הידיעות החמות ביותר בעיר?
עליכם ללחוץ על הכפתור אפשר או Allow וסיימתם.