תושב אשדוד פנה למשטרה לאחר שגילה כי רכבו נפרץ וכי ממנו נגנבו כלי עבודה בשווי מוערך של כ-7,000 שקלים.
בעקבות התלונה שנמסרה בתחנת אשדוד נפתחה חקירה, במסגרתה החלו השוטרים לאסוף ממצאים ולבצע פעולות חקירה במטרה לאתר את המעורבים במעשה.
במהלך החקירה הצליחו השוטרים להתחקות אחר החשודים במעשה, ובמהרה אותרו שני חשודים שנעצרו והובאו לחקירה בתחנת המשטרה. במקביל לפעולות האיתור, הצליחו השוטרים גם למצוא את כלי העבודה שנגנבו מהרכב – והרכוש הושב לבעליו.

הרכוש שנגנב והושב לבעליו
במשטרה ציינו כי האירוע טופל במהירות מרגע קבלת הדיווח, כחלק מהמאמצים המתמשכים למאבק בעבירות רכוש בעיר. לצד הפעילות המבצעית המתקיימת בימים אלה במסגרת מבצע “שאגת הארי”, ממשיכים שוטרי המחוז הדרומי לפעול גם נגד עבירות פליליות, במטרה לשמור על ביטחון התושבים ורכושם.
במשטרה הדגישו כי ימשיכו לפעול בנחישות נגד עברייני רכוש ולהביא למיצוי הדין עם המעורבים בעבירות מסוג זה.

הרכוש שנגנב והושב לבעליו
רוצים להישאר מעודכנים? הצטרפו אלינו!
⇔
⇔ ![]()


