התאונה בכביש 4. צילום: ארגון הצלה
התאונה בכביש 4. צילום: ארגון הצלה

שני פצועים ליד אשדוד: "סובלים מחבלות בגופם"

שני נפגעים פונו לבית החולים לאחר התנגשות בין שלושה כלי רכב במחלף אשדוד צפון. אחד מהם במצב בינוני עם חבלת חזה

פורסם בתאריך: 23.2.26 14:33

תאונת דרכים קשה התרחשה לפני שעה קלה בכביש 4 סמוך למחלף אשדוד צפון, כאשר שלושה כלי רכב התנגשו זה בזה. כוחות ההצלה שהוזעקו למקום נאלצו לטפל בשני נפגעים במצבי פציעה שונים.

הדיווח על האירוע התקבל במוקד 101 של מגן דוד אדום במרחב לכיש, וכוחות ההצלה מיהרו למקום. בזירת התאונה פעלו חובשים ופרמדיקים של מד"א יחד עם כונני ארגון הצלה.

שני נפגעים

התאונה, שאירעה בין רכב פרטי לשתי משאיות, גרמה לפציעתם של שני אנשים. הנפגעים פונו לבית החולים אסותא באשדוד – אישה בת 48 שנפצעה בחזה במצב בינוני, וגבר בן 56 במצב קל עם חבלות בגופו.

"הענקנו טיפול רפואי"

אלי הופמן, חובש הצלה שנתקל באירוע, תיאר: "במהלך נסיעה עם אמבולנס מד"א אותו אני מאייש, נתקלתי בתאונת דרכים, בה מצאתי שני נפגעים במצבי פציעה שונים הסובלים מחבלות בגופם".

לדבריו, "יחד עם חובשים של מד"א, הענקנו טיפול רפואי ראשוני הכולל קיבוע וחבישות, לנוסעת הרכב הפרטי, אישה בת 48 עם חבלת חזה במצב בינוני, ולנהג הרכב, גבר בן 56 עם חבלות בגופו במצב קל, ופיניתי אותם לחדר הטראומה בבית החולים אסותא באשדוד".


רוצים להישאר מעודכנים? הצטרפו אלינו!


אולי יעניין אותך גם

🔔

עדכונים חמים מ"כאן דרום אשדוד"

מעוניינים לקבל עדכונים על הידיעות החמות ביותר בעיר?
עליכם ללחוץ על הכפתור אפשר או Allow וסיימתם.