משפחת ברוכים מאשדוד יצאה בקמפיין מימון המונים מרגש במטרה להנציח את זכרו של בנה, סמ"ר יוסף איתמר ברוכים ז"ל, שנפל במלחמת חרבות ברזל חודש בלבד לפני השחרור מהשירות הצבאי.
האב השכול, מאיר, פונה לציבור הרחב בבקשה לסייע במימון מיזמי ההנצחה השונים שהמשפחה מתכננת להקים לזכר בנם הצעיר.
צפו בפנייה של המשפחה:
"התמדה" – דרך חיים
"'התמדה' היה הסטטוס של איתמר בוואטסאפ – עבורו זו דרך חיים", כותב האב בפנייה הציבורית. "בחיוך, במשמעות המדבקת, ובאור שהפיץ, הוא סחף אחריו אנשים רבים והראה להם מה הכוח של התמדה אמיתית – שהביאה אותו להילחם בשליחות על הארץ שלנו".
המשפחה בחרה בימי חנוכה כמועד לצאת לדרך עם היוזמה, במטרה להמשיך את האור שהפיץ בנם בחייו.
שלושה מיזמי הנצחה נרחבים
המשפחה מתכננת להקים שלושה מיזמים משמעותיים לזכרו של איתמר. הראשון – "מצפה איתמר", שיהווה מרחב הנצחה, השראה וקהילה מול חופי אשדוד, במטרה ליצור נקודת מפגש משמעותית לתושבי העיר והמבקרים בה.

המצפה המתוכנן. הדמייה
המיזם השני הוא "כוח ההתמדה של איתמר" – קרן שתקדם מעשים טובים ויוזמות חינוכיות לאורו ובדרכו של הלוחם הצעיר. המיזם השלישי יכלול שיעורי תורה, הפצת ספרי קודש, והנחת היסודות להקמת בית כנסת תחת השם "זיכרון קודש".
"כדי לגרום לזה לקרות, יצאנו בקמפיין מימון המונים, וזקוקים לשותפים לדרך – עזרו לנו להגדיל את האור", קורא האב לציבור הרחב לתמוך במיזם ההנצחה כאן בלינק הבא: https://www.jgive.com/new/he/ils/donation-targets/159837
רוצים להישאר מעודכנים? הצטרפו אלינו!
⇔
⇔ ![]()


