מצילים באשדוד, מתקנים ממ"דים
מצילים באשדוד, מתקנים ממ"דים

החופים סגורים באשדוד – ולא תאמינו מה הג'וב החדש של המצילים

מהים ליבשה - מצילי העיר נשלחו לבתי התושבים באשדוד כדי לעזור להם בפתרון תקלות בממ”דים, לאחר שדיווחו על דלתות ממ”ד תקועות או חלונות ממ”ד שלא נאטמים כראוי

פורסם בתאריך: 16.6.25 11:58

כשהמתרחצים מחוץ לחופים, עיריית אשדוד חשבה על תפקיד חדש למצילים, גם הוא בהצלת חיים. מצילי אשדוד מחליפים את הספידו במברג, ונכנסים לפעולה בממ"דים של תושבי העיר.

 

 

במהלך היום פועלים המצילים ברחבי אשדוד, במבצע סיוע מיוחד לתושבים שמדווחים על תקלות במרחבים המוגנים: דלתות ממ"ד שלא ננעלות, חלונות שלא נאטמים, תקלות במנגנוני סגירה ועוד. כל קריאה שמתקבלת במוקד העירוני זוכה לטיפול מהיר – והמצילים, שבדרך כלל מתמודדים עם זרמים וסחף בים, מוכיחים כעת מיומנות שונה לגמרי – תיקוני איטום, כיוון דלתות ושחרור תקלות – עם הרבה סבלנות וחיוך.

מצילים באשדוד, מתקנים ממ"דים

מצילים באשדוד, מתקנים ממ"דים

העבודות צפויות להימשך עד שעות הערב, כשצוות אחר צוות עובר בין הבתים ומסייע לתושבים. במקביל, המוקד העירוני ממשיך לקבל פניות ומנתב את הצוותים לכתובות נוספות.

מצילים באשדוד, מתקנים ממ"דים

מצילים באשדוד, מתקנים ממ"דים

"אנחנו רגילים לקבל החלטות בשטח ולהתמודד עם מצבי לחץ", אמר אחד המצילים בשטח. "וגם כאן, פשוט מחליפים את הים בקירות ממ”ד, והכי חשוב – שהמשפחה תרגיש שוב בטוחה".

מצילים באשדוד, מתקנים ממ"דיםV

מצילים באשדוד, מתקנים ממ"דים


רוצים להישאר מעודכנים?
הקליקו כאן לאפליקציית "כאן דרום – אשדוד"




תגובות

אולי יעניין אותך גם

🔔

עדכונים חמים מ"כאן דרום אשדוד"

מעוניינים לקבל עדכונים על הידיעות החמות ביותר בעיר?
עליכם ללחוץ על הכפתור אפשר או Allow וסיימתם.
נגישות
הורידו את האפליקציה
לחוויה מהירה וטובה יותר
הורידו את האפליקציה
לחוויה מהירה וטובה יותר