פגישת נמל אשדוד ואיגוד לשכות המסחר. צילום: דוברות הנמל
פגישת נמל אשדוד ואיגוד לשכות המסחר. צילום: דוברות הנמל

כך מנסים בנמל אשדוד לסייע ליבואנים ויצואנים

ביקור הנהלת איגוד לשכות המסחר בנמל אשדוד, נועד לחזק את שיתוף הפעולה מול קהילת היבואנים והיצואנים, ולקדם פתרונות לשיפור השירותים וההתמודדות עם מצבי חירום

פורסם בתאריך: 26.5.25 07:07

נמל אשדוד אירח השבוע את הנהלת איגוד לשכות המסחר, במסגרת סיור מקצועי שנועד לחזק את שיתוף הפעולה בין הגופים ולקדם פתרונות לצרכי קהילת היבואנים והיצואנים בישראל.

במפגש השתתפו נשיא האיגוד שחר תורג'מן, מנכ"לית האיגוד גילית רובינשטיין ובכירים נוספים, שנפגשו עם יו"ר דירקטוריון נמל אשדוד, שאול שניידר. במהלך הביקור הוצגה סקירה תפעולית של פעילות הנמל, בדגש על שינויים רגולטוריים, ייעול שירותים לוגיסטיים והתאמת המענים למגזר העסקי. נציגי האיגוד העלו תובנות מהשטח ובחנו עם הנהלת הנמל דרכים לחיזוק הרציפות התפקודית, הן בשגרה והן בחירום.

נמל אשדוד. צילום: יניב וקנין

נמל אשדוד. צילום: יניב וקנין

יו"ר דירקטוריון נמל אשדוד, שאול שניידר, ציין: "נמל אשדוד רואה חשיבות רבה בדיאלוג רציף וישיר עם נציגי המגזר העסקי. שיתוף הפעולה עם איגוד לשכות המסחר מאפשר לנו להבין לעומק את הצרכים המשתנים של קהילת היבואנים והיצואנים, ולפעול לפיתוח שירותים מתקדמים, אמינים ונגישים".

שחר תורג׳מן, נשיא איגוד לשכות המסחר, הוסיף, "אנחנו יותר משמחים על הקשב שקיבלנו לצרכי היבואנים בשער הכניסה המרכזי של סחורות לישראל. הסכמנו על שיתוף פעולה הדוק בין הלשכה לנמל אשדוד על מנת לפשט ולייעל את העבודה המשותפת ביננו".


רוצים להישאר מעודכנים? הצטרפו אלינו!


אולי יעניין אותך גם

🔔

עדכונים חמים מ"כאן דרום אשדוד"

מעוניינים לקבל עדכונים על הידיעות החמות ביותר בעיר?
עליכם ללחוץ על הכפתור אפשר או Allow וסיימתם.