לאור ריבוי תאונות הדרכים בצומת בית העלמין-משה סנה, בהן תאונת הדרכים הקטלנית שהתרחשה לפני מספר שבועות, ושתי תאונות שהתרחשו השבוע והסתיימו ללא נפגעים, חתם היום רה"ע ד"ר יחיאל לסרי על תוכנית להסדרי תנועה חדשים באזור.

הסדר התנועה הזמני במקום
לסרי אומר כי הדבר נעשה לאחר התייעצות עם המשטרה ומומחי התחבורה, ונועד למנוע תאונות בצומת הזה, במקביל לעבודה מקצועית לפתרון קבוע כמו רמזור או כיכר.
השינויים שייכנסו לתוקף כבר בשבוע הבא כוללים:
- חסימה הרמטית של הצומת באמצעות מעקות בטיחות, כך שלא תתאפשר יציאה שמאלה מבית העלמין, ולא פנייה שמאלה לחניון בית העלמין לנוסעים על שדרות משה סנה מצפון לדרום.
- לנוסעים מדרום לצפון בשדרות משה סנה, תתאפשר כמובן פנייה ימינה לחניון בית העלמין בכניסה הדרומית.
- היציאה מחניון בית העלמין לכיוון שדרות משה סנה תתאפשר רק בחלק הצפוני של בית העלמין,
- ההסדרים האלה זמניים, ונועדו למנוע באופן מידי תאונות דרכים בצומת המסוכנת הזו.
לסרי מדגיש כי זוהי חסימה זמנית, לקראת פתרון קבע של כיכר או רמזור בצומת בית העלמין-משה סנה, עליו תתקבל החלטה ויציאה לביצוע בקרוב. בכל מקרה, לבאים לבית העלמין מומלץ להסתייע באפליקציית Waze.
רוצים להישאר מעודכנים?
הקליקו כאן לאפליקציית "כאן דרום – אשדוד"