ערב ASHDOD TALKS חוזר לעיר
ערב ASHDOD TALKS חוזר לעיר

עם הרצאות מרתקות בקצב מיוחד: מיזם ASHDOD TALKS חוזר

המיזם ASHDOD TALKS חוזר לעיר עם שלושה ערבי הרצאות בקונספט TED-X, כשכל הרצאה אורכת כ-11 דקות. המפגש הראשון יתקיים ב-10.6 ב-OpenValley באשדוד עם הרצאות שיעסקו בחדשנות וחשיבה יזמית. המפגשים הנוספים יתקיימו בברים ה"שלומפר" וה"מטילדה". ולפני שמגיעים, נרשמים. כל הפרטים כאן

פורסם בתאריך: 3.6.24 21:15

     

ביום שני בשבוע הבא יתקיים הערב הראשון של מיזם ההרצאות ASHDOD TALKS שחוזר לאשדוד לאחר ההצלחה בשנה שעברה.

הפעם יתקיימו שלושה ערבים של הרצאות, בקונספט של הרצאות TED-XA, כשכל הרצאה אורכת עד 11 דקות.

העומדים מאחורי המיזם הם הפעילים החברתיים אלכס פנוב, קרין בן יוסף פנוב ושמואל סרדינס, שיצאו לדרך המשותפת מתוך רצון לעשות למען הכלל בדרך קצת שונה ויצירתית.

ערב ASHDOD TALKS חוזר לעיר

ערב ASHDOD TALKS חוזר לעיר

המפגשים יתקיימו במתחם החדשנות והיזמות החדש OpenValley, שפתח לאחרונה את המתחם החמישי באשדוד. הרשת פועלת ליצירת אקוסיסטם יזמי בעיר וסביבתה ומקדמת שיתופי פעולה עם עיריית אשדוד, עם גופים עסקיים בתעשייה המקומית, עם קהילת ההייטק באשדוד והסביבה כן עם יזמים ויזמיות מקומיים.

הערב הראשון בסדרת ההרצאות יהיה בנושא "חדשנות וחשיבה יזמית", בשיתוף עם אגף פיתוח תעשייה וחדשנות בעיריית אשדוד. בהמשך החודש יתקיימו שני ערבי הרצאות נוספים בברים ה"שלומפר" וה"מטילדה". הנושאים יהיו שונים ומגוונים ויעסקו בשיווק, עסקים והתפתחות אישית, ויכללו גם ערב מיוחד שיוקדש כולו לכישלונות מפוארים בדרך להצלחה – 'Fuckup nights'.

אלו המרצים וההרצאות שיחכו לכם ביום שני, ה-10.06 בשעה 19:00 בOpenValley:

ספיר שמר, מייסד ומנהל טכנולוגי ב-DevShift

ספיר כתב קוד כבר מגיל 7 (זה מה שקורה כשאבא שלך מתכנת וסובייטי), בגיל 16 הוא כבר בנה מנוע משחק משלו ואף התנסה בלא מעט סטרטאפים מתחילים כבר מגיל צעיר, ואפילו ניסה בגיל כה מוקדם להקים עסקים\סטרטאפים משלו.

היום הוא משמש כמנהל טכנולוגיה בחברה DevShif שהקים, שמהווה בית תוכנה רב-טכנולוגי ומספקת שירותי פיתוח וייעוץ בתוכנה וחומרה. ברמה האישית, הוא דוגל ומחזיק בפרויקט של קוד פתוח, חובב מתמטיקה וזיכרון (הוא זכר את ה-2,500 ספרות הראשונות של פאי ועוד כמה הפתעות).

בהרצאתו, ספיר ידבר על השיטות הנכונות לניהול פרויקט תוכנה עם מפתחים, יסביר במה כולם טועים בדרך ויחשוף את השקרים המסתובבים בעולם הפיתוח שיכולים לפגוע לכם בביצועים וביכולת לעמוד בזמנים, ביעדים ובציפיות הלקוח.

ערב הרצאות “Ashdod talks” . צילום: רומן דרייר

ערב הרצאות “Ashdod talks” . צילום: רומן דרייר

סער גינזבורסקי, בעלים של חברת Depoint

סער, בן 49, יזם סדרתי, הקים בשנת 2017 את Depoint – הסטארטאפ הגדול באשדוד! החברה שלו עוסקת בשיפור היעילות התפעולית של רשתות הפאסט פוד הגדולות בעולם. בהרצאתו סער ישתף בחוויות האישיות שלו כיזם, ירחיב על יזמות בתקופת משבר עולמי/לאומי ועל איך יזמים ויזמיות יכולים להתמודד עם משברים כאלו – שהם חלק בלתי נמנע ממסע היזמות.

אסנת גלבוע, CTO במיזם "זיכרון 710"

"זיכרון 710" היא עמותה שהוקמה על ידי תושבי הנגב המערבי, במטרה לתעד, להנציח ולחקור את אירועי ה-7 באוקטובר, באמצעות איסוף עדויות מהודעות הוואטסאפ. העמותה מפתחת כלים טכנולוגיים שיסייעו בהורדת התכתובות וניהול מערכת של מאות אלפי ההודעות שנשלחו ביום זה.

המידע שנאסף מתעד באופן אותנטי את ההתמודדות הקשה, את זיכרון הנרצחים, וגם את הגבורה, התושייה והערבות ההדדית, כאשר המטרה לספר ולהנציח את הסיפור של אנשי הנגב המערבי – כי האמת ההיסטורית נמצאת בוואטסאפ.

דניאל שניידר, בעלים ומנכ"ל Visutag

דניאל, בן 24, מהדור החדש של היזמים באשדוד, מתמחה בעולמות התלת מימד, הנפשת אנימציה ובינה מלאכותית. החברה Visutag שהקים, עוזרת לארגונים לייעל משמעותית את החיבור הבין אישי ביניהם לקהלי היעד שלהם בעזרת אווטארים וירטואליים המותאמים לקהלי היעד הרצויים.

בהרצאתו יספר דניאל איך הבינה המלאכותית משנה את הדרך בה אנו מתקשרים ומעבירים מסרים. נגלה כיצד דמויות וירטואליות תלת-ממדיות מגישות מסרים שממש תופסים את תשומת הלב במיוחד בעידן ה-AI, וכיצד החידושים הללו הופכים את האינטראקציות איתם לבלתי נשכחות. ההרצאה תחשוף אותנו אל עתיד התקשורת אז ממש לא כדאי לפספס!

ערב הרצאות “Ashdod talks” . צילום: רומן דרייר

ערב הרצאות “Ashdod talks” . צילום: רומן דרייר

אולגה סלוצקי, מנהלת מרכז הדאטה וה-AI בחדשנות אסותא אשדוד

מומחית בעולם ה-Healthtech והדאטה הרפואי, מנטורית ויועצת בתחום הבריאות הדיגיטלית והחדשנות ברפואה. בין השאר היא מתנדבת במספר קהילות טכנולוגיות באקוסיסטם. ממנהלי קהילת JerusML וממובילי קהילת MeDS – מדיקל דאטה סיינס.

בעבר הקימה וניהלה את היחידה למחקרי נתונים וחדשנות במרכז רפואי גדול ומילאה מספר תפקידים בשירות המדינה ובאקוסיסטם הטכנולוגי והיזמי. בזמנה הפנוי היא מארגנת מיטאפים, משמשת כמנטורית בעשרות האקתונים וחובבת טרקים בארץ ובחו"ל.

בשנה האחרונה אולגה מנהלת את מרכז הדאטה וה-AI בחדשנות אסותא אשדוד. ירושלמית שגילתה את אשדוד בעקבות תחילת העבודה באסותא, התרשמה מהעיר ולפני 8 חודשים עברה להתגורר בה.

אולגה תדבר על חדשנות ברפואה ועל שימוש בדאטה כמנוף לחדשנות בארגוני בריאות.

ארז גבאי, עורך דין ויזם 'ליגלטק'

ארז, בן 31 ונשוי למור, גדל והתחנך באשדוד. בהרצאתו הוא ידבר על תחום הליגלטק המתפתח ועל השילוב בין פרקטיקה משפטית לשימוש בכלים טכנולוגים. בין היתר, הוא יסביר על מיזם "הר הזכויות" ועל חשיבותו בענף התביעות הייצוגיות בישראל הן מבחינה מעשית והן מבחינה טכנולוגית – כמיזם שתורם בו זמנית לציבור הרחב ולציבור עורכי הדין ובאותה נשימה גם מייעל את מערכת המשפט.

שירי גרין אלגביש, מנכ"לית רשת היזמות והחדשנות OpenValley

שירי גרין-אלגביש, מנכ"לית OpenValley, ממקימי ה-Ecosystem היזמי באזור הצפון, עומדת כיום בראש חברת OpenValley ומבססת את ייחודה של הרשת בארץ ובעולם כארגון המתמחה ביצירת Ecosystem באזורים ייעודיים וכמנוע צמיחה וטיפוח לסטארט-אפים וארגונים, באמצעות מתחמי עבודה, השראה ולמידה.

שירי מילאה שורת תפקידי ניהול בכירים בחברות המובילות במשק הישראלי והבינלאומי, ביניהן משרד רו"ח PwC, פירמת עורכי הדין "הרצוג פוקס ונאמן", חברת המחקר MetaGroup ועוד. לשירי התמחות בתחומי הובלת חדשנות ארגונית, יזמות, שיווק, פיתוח עיסקי ומכירות, וניסיון רב כמרצה, מנחה, יועצת ומנטורית לחברות ויזמים בסקטורים שונים.

בהרצאתה תספר שירי על האקוסיסטם היזמי כמנוף להצלחה של מיזמים טכנולוגיים ותענה על השאלה – כיצד נחבר בין הגורמים הנכונים בתעשייה על מנת לייצר רשת של הזדמנויות לצמיחה?

הערב יתקיים ביום שני, 10.6 בשעה 19:00, במתחם OpenValley, רחוב מקס נורדאו 13, אשדוד. להרשמה לחצו כאן. 


רוצים להישאר מעודכנים?
הקליקו כאן לאפליקציית "כאן דרום – אשדוד"


תגובות

אולי יעניין אותך גם

🔔

עדכונים חמים מ"כאן דרום אשדוד"

מעוניינים לקבל עדכונים על הידיעות החמות ביותר בעיר?
עליכם ללחוץ על הכפתור אפשר או Allow וסיימתם.
נגישות
הורידו את האפליקציה
לחוויה מהירה וטובה יותר
הורידו את האפליקציה
לחוויה מהירה וטובה יותר