במהלך הימים האחרונים התרחשה פעילות משטרתית מיוחדת באשדוד, כאשר כוחות משטרה גדולים פשטו על מבנה מסוים בעיר. הפעולה בוצעה במשותף על ידי בלשי תחנת אשדוד ולוחמי חטיבת סה"ר, והסתיימה בעיכוב של מספר אנשים.
בתוך המבנה נתקלו השוטרים בבעל המקום יחד עם שלושה אנשים נוספים. הכוחות החלו בסריקה מקיפה של האתר, וזה שהתגלה היה משמעתי במיוחד.
ציוד רב הוחרם מהמקום
במהלך הפעילות נתפסו מוצגים רבים ששימשו, על פי החשד, לניהול והפעלת הימורים בלתי חוקיים. בין הפריטים שהוחרמו: 15 מחשבים ששימשו להימורים ומערכת הקלטה של המקום.
צפו בתיעוד מהמקום:
כל הנמצאים באתר עוכבו לחקירה בתחנת המשטרה, כאשר המשטרה מנסה לברר את היקף הפעילות הבלתי חוקית שהתנהלה במקום.
מפקד התחנה: "נמשיך לפעול בנחישות"
סנ"צ רונן עמרם, מפקד תחנת אשדוד, התייחס לפעילות ואמר: "שוטרי התחנה פועלים באופן יזום ונחוש נגד הפעלת בתי הימורים בלתי חוקיים, המהווים מוקד לפעילות עבריינית ופוגעים בסדר הציבורי".
עמרם הוסיף והבהיר: "נמשיך לפעול לאיתורם, לסגירתם ולמיצוי הדין עם המעורבים, במטרה לשמור על ביטחון הציבור ואיכות החיים של התושבים".
משטרת ישראל הבהירה כי תמשיך לפעול בנחישות נגד הפעלת בתי הימורים בלתי חוקיים, הפוגעים בסדר הציבורי ומהווים קרקע לפעילות עבריינית נוספת. הכוחות יפעלו לסגירתם ולמיצוי הדין עם המעורבים.
רוצים להישאר מעודכנים? הצטרפו אלינו!
⇔
⇔ ![]()


