ארמיס: "מסעדת חוף עם נוף מדהים ודגש על אוכל איכותי ומושקע מחומרי גלם טובים"
שנת הקמה: 2016
האנשים שמאחורי העסק: רומן וסלביק קבילוב, דניאל, יגאל אהרונוב ורונן לוי.
![מסעדת ארמיס צילום: מסעדת ארמיס](https://www.kan-ashdod.co.il/wp-content/uploads/2020/08/f019fe2491f9f150a8941f5be0fcbfae-845x475.jpg)
מסעדת ארמיס צילום: מסעדת ארמיס
על העסק: “מסעדת חוף עם נוף מדהים ודגש על אוכל איכותי ומושקע מחומרי גלם טובים – דגים, בשר ואוכל אתני. אנחנו עושים אוכל מאהבה לאוכל ולאנשים, ועל האווירה הטובה מופקד זמר ודי.ג’יי מדהים בשם אגם לב. אנחנו מקפידים על השירות ועל ההנחיות וגם עושים אירועים”.
איך התחלנו: “התחלנו בתור מסעדה צרפתית כשרה והפכנו למסעדה שעובדת שבעה ימים בשבוע, אך מקפידה על אוכל כשר”.
מה הקורונה לימדה אותנו: “להתנהל אחרת, בלי לוותר על איכות האוכל”.
כתובת: חוף לידו 1, אשדוד
טלפון: 08-6270440
אתר
רוצים להישאר מעודכנים?
הקליקו כאן לאפליקציית "כאן דרום – אשדוד"
שלומפר: "פאב של אנשים טובים ופשוטים שבאים לבלות"
שנת הקמה: 2013
האנשים שמאחורי העסק: שלושה אחים – חיים, דורון ודניאל בנישו.
על העסק: “פאב של אנשים טובים ופשוטים שבאים לבלות. יש לנו משחקי חברה, בירה טובה ותפריט אוכל. אנחנו מפיקים בפאב אירועים מיוחדים ובראשם יום ההולדת השנתי לכלב שלנו – אירועים מוצלחים שאנשים מאוד אוהבים”.
![פאב שלומפר צילום דניאל דיין ויובל אליאס (3)](https://www.kan-ashdod.co.il/wp-content/uploads/2020/08/35d59985c3f9eebae1744d58b87579cf-845x563.jpg)
פאב שלומפר צילום: דניאל דיין ויובל אליאס
איך התחלנו: “לחיים היה חלום לפתוח פאב שקוראים לו שלומפר ואנחנו הצטרפנו”.
מה הקורונה לימדה אותנו: “שמי שרוצה לעבוד תהיה לו עבודה. צאו לבלות וליהנות!”.
![פאב שלומפר צילום: דניאל דיין ויובל אליאס](https://www.kan-ashdod.co.il/wp-content/uploads/2020/08/7a4efcf25aada3325ade00f9c9c774f5-845x564.jpg)
פאב שלומפר צילום: דניאל דיין ויובל אליאס
כתובת: הבנאים 5, אשדוד, טלפון: 050-7865194
פייסבוק