השנה תושבי אשדוד לא יראו את המצעד המסורתי צועד ברחובות העיר. במשך 10 שנים צעד מצעד הגאווה בעיר, כאשר המצעד האחרון שציין עשור להיווסדו צעד בחודש יוני 2023, כך שמתחילת המלחמה לא התקיים מצעד.
במקום זאת, העיר מכינה חגיגה מסוג אחר לחודש הגאווה – הפנינג מיוחד שמבטיח להיות עשיר בתכנים ובחוויות ייחודיות.
אירוע הגאווה המקומי יתקיים במרכז כיוונים
האירוע המרכזי של חודש הגאווה השנה בעיר יערך בחצר של מרכז כיוונים, מחר, יום שלישי 10 ביוני, החל משעה 19:00, כאשר הכניסה חופשית לכל המעוניינים.
השנה מפיקי המצעד החליטו לערוך הפנינג צבעוני במיוחד הכולל דוכני מידע, מעגלי שיח ועוד דוכנים מפנקים. DJ Orel ילווה את האירוע במוזיקה, אך הרגע המרכזי יגיע בשעה 20:00.
האורחת המיוחדת שתספר את הסיפור האישי
בשעה 20:00 תערך הרצאה מיוחדת של אהובה סקעת בכותרת "אלו הם בניי" – מפגש מלא עוצמות, הומור ותובנות, בו משתפת אהובה את הקהל בתהליך שעברה המשפחה בעקבות יציאתם מהארון של שני בניה, הראל ודניאל.
ההרצאה המרגשת צפויה לספק מבט אישי ונוגע ללב על האתגרים וההזדמנויות שעומדות בפני משפחות כאשר בן או בת מתגלים כבני קהילת הלהט"ב.
פרטי ההשתתפות והגבלות גיל
הכניסה להפנינג פתוחה לכל הגילאים, אך הכניסה להרצאה מוגבלת לגילאי 17 ומעלה. על המעוניינים להירשם מראש דרך הלינק המיוחד לאירוע.
כדי להשתתף באירוע, יש להירשם מראש בכתובת: https://tickchak.co.il/83206
רוצים להישאר מעודכנים?
הקליקו כאן לאפליקציית "כאן דרום – אשדוד"