רני אלבז ומרק. צילום: אורי קריספין
שף רני אלבז ומרק. צילום: אורי קריספין

רק ב-10 ש"ח: פסטיבל המרק באשדוד מגיע לרובע א'

פסטיבל המרק באשדוד יוצא אל מחוץ למסעדות, ומגיע אל הרובע הראשון של העיר. במשך יומיים יגיעו עשרות מרקים מחממים אל המרכז המסחרי הוותיק ברובע א' עם טום יאם, דאל עדשים, דושפרה, ח'רירה, מרק בלחמניה, מרק שעועית לוביה גרוזיני ואפילו מרק שוקולד

פורסם בתאריך: 13.2.23 17:59

     

רגע לפני שהחורף עוזב אותנו, יש עוד הזדמנות נהדרת להתפנק עם קערת מרק טעימה ומנחמת. החברה לתיירות אשדוד ממשיכה לתת למרק מקום של כבוד ותקיים השנה פסטיבל מרק.

בתאריכים 1-2 במרץ, הפסטיבל יגיע אל הרובע הראשון של העיר – רובע א' של אשדוד, עם חגיגה של המורשת הקולינרית העשירה של העיר, שתאפשר לטעום כמה מהמרקים הטובים ביותר של השפים המקומיים, מהמוכרים הקלאסיים ועד למתכונים חדשניים ומרגשים.

מרק סולת של בליקר בייקרי. צילום: איגור אונצ'ה

מרק סולת של בליקר בייקרי. צילום: איגור אונצ'ה

במהלך הפסטיבל תוכלו לטעום מרק טום יאם תאילנדי, מרק אפונה מוגש בלחמנייה, מרק שורפה ומרק דושפורה בוכרים, מרק שעועית לוביה בסגנון גרוזיני, דאל עדשים הודי, מרק לחשו, מרק ח'רירה, ואפילו מרק שוקולד!

היועץ הקולינרי של  הפסטיבל הוא  השףרני אלבז אשר יבשל גם בעצמו מרק מינסטרונה איטלקי.

בפסטיבל יקחו חלק כ-20 מסעדות אשדודיות, ביניהן פורטו, בוטיק הפיתה, הסביח של מוריס, מולי, ראיחוניה, מפגש חברים, הבוכרי, קאיפוייה, בורקס גדרה, נסמטה, בליקר בייקרי, אצה, צ'ורוס, בתאל'ה, הירושלמי וקפה דורוני. לצד המרקים, הפסטיבל יתקיימו  מופעי רחוב לילדים, מופעי מוסיקה חיה ועוד הפתעות.

ראיחונה מסעדה בוכרית. צילום: אורי קריספין

ראיחונה מסעדה בוכרית. צילום: אורי קריספין

פסטיבל המרק של אשדוד, 1-2 במרץ, 17:00-22:00, מרכז מסחרי רוגוזין

מחיר כניסה – 10 ש"ח (מרק ראשון חינם) כל מרק נוסף, 10 ש"ח בלבד.

5 ש"ח במכירה מוקדמת (עד לתאריך 28.2).

לפרטים והרשמה: https://visit.ashdod.muni.il


רוצים להישאר מעודכנים?
הקליקו כאן לאפליקציית "כאן דרום – אשדוד"




תגובות

אולי יעניין אותך גם

🔔

עדכונים חמים מ"כאן דרום אשדוד"

מעוניינים לקבל עדכונים על הידיעות החמות ביותר בעיר?
עליכם ללחוץ על הכפתור אפשר או Allow וסיימתם.
נגישות
הורידו את האפליקציה
לחוויה מהירה וטובה יותר
הורידו את האפליקציה
לחוויה מהירה וטובה יותר