רשת הולמס פלייס היא הזוכה במכרז להשלמת הבנייה ולהפעלתו של הקאנטרי קלאב ברובע י"ג, שבנייתו החלה לפני קרוב ל-20 שנה ונתקעה.
לפי ההערכות הבנייה תסתיים בעוד כשנה עד שנה וחצי וכי העלויות של השלמת ההקמה יגיעו לכ-17 מיליון שקלים.

מתי תסתיים הסאגה הזו? אולי סוף-סוף זה קרוב: מגרש הקאנטרי קלאב באשדוד. צילום: פבל
הולמס פלייס הייתה המתמודדת היחידה במכרז (מסוג BOT), שהוא החמישי בתולדות הקאנטרי. לפי תנאי ההסכם, שיובאו לאישור מועצת העיר, הזיכיון להפעלת המקום יימסר לה ל-24 שנה.
התחזיות מדברות על כך שהקאנטרי יהיה ברמה גבוהה עם מתקנים חדישים ויש להניח שגם דמי המינוי לא יהיו זולים. המקום צפוי לפעול שבעה ימים בשבוע.
רוצים להישאר מעודכנים? הצטרפו אלינו!
⇔
⇔ ![]()
ההתפתחות החדשה נזקפת בראש וראשונה לזכותם של יו"ר יו"ר דירקטוריון החברה העירונית לפיתוח אשדוד, חפ"א – שאחראית על העניין – עו"ד חנוך דרך ארליך וממלא מקום המנכ"ל, עופר דרי, שמנהל את החברה במקביל לתפקידו השוטף – מנכ"ל החברה העירונית לתיירות.

הסיור שנערך בשטח הפארק האקולוגי המתוכנן ביום שלישי השבוע. מימין מנכ"ל החברה לתיירות אשדוד עופר דרי. צילום: פבל

עו"ד חנוך דרך ארליך. צילום: פבל
דרך ארליך העלה לפני שעה קלה רשומה בפייסבוק בעקבות תוצאות מכרז:


