מתחם סטאר סנטר אשדוד. צילום: פבל טולצ'ינסקי
מתחם סטאר סנטר אשדוד. צילום: פבל טולצ'ינסקי

חגיגה קולינרית לכבוד חג השבועות במתחם סטאר אשדוד

תושבי אשדוד והסביבה? בואו ליהנות מיריד קולינרי מלא בכל טוב, בימי חמישי שישי במתחם סטאר אשדוד ובנוסף הדגמות של מאפים מלוחים ומתוקים לקראת שבועות מהקונדיטורית המומחית דלית מיצנמכר

פורסם בתאריך: 8.5.18 10:35

     

המחשבות על עוגות הגבינה הייחודיות ושאר המלוחים והמתוקים שצריכים להכין לחג השבועות יכולות להדיר שינה מעיניהם של כל בשלן ובשלנית בישראל. איזה טארטל להכין לערב? איזה יין האורחים יאהבו? איזה סוג גבינה לקנות? האם בעוגת גבינה יש מספיק קרם או איזה צלחות כדאי לעשות לכל קינוח והכי חשוב, האם החמות תאהב.

צילום: לילה חברת הפקות אירועים

צילום: לילה חברת הפקות אירועים

מתחם סטאר סנטר אשדוד בשיתוף פעולה עם חברת פור שף ובנא משקאות, מביא יריד קולינרי איכותי של גבינות,יין,דוכני זיתים,שמנים,קישים, עוגות פשטידה ועוד .היריד יערך בימי חמישי- שישי,17-18.5, בין השעות 10:00-22:00,ביום חמישי, ובין השעות 9:00-14:00 ביום שישי.

 צילום: לילה חברת הפקות אירועים

צילום: לילה חברת הפקות אירועים

בנוסף, מעניק הקניון יומיים של הדגמות ייחודיות( בהרשמה מראש)  ולימוד הכנת מאפים מתוקים ומלוחים מפי הקונדיטורית המומחית דלית מיצנמכר, עם  המון טיפים ייחודיים וכמובן טעימות שוות.
ואי אפשר כמובן לקבל את החג מבלי מתכון מיוחד מאת דלית קפלן, מחברת פור שף להכנת עוגת גבינה שווה, שתעשה לכם חשק להמשיך לאפות גם אחרי החג:

מצרכים לתבנית בקוטר 26 ס"מ:

לתחתית:
200 גרם פירורי עוגיות מעורבבים עם 80 גרם חמאה מומסת מהודקים לתחתית.

למילוי:
800 גרם גבינה לבנה 9%

300 גרם שמנת חמוצה

100 גרם קורנפלור

180 גרם חלמונים

240 גרם חלבונים

250 גרם סוכר

גרידה מלימון אחד

לציפוי:
200 גרם שמנת חמוצה

2 כפות אבקת סוכר

אופן ההכנה :

.1מחממים את התנור ל 240- מעלות ושמים בתחתית התנור תבנית ובה מים רותחים.

  1. 2. משמניםהיטבתבנית. מניחים בתחתית בצק אפוי או את פירורי העוגיות מעורבבים עם החמאה ומהדקים.
  2. 3. שמיםבקערהאת הגבינה, השמנת, 200 גרם מהסוכר, החלמונים, הקורנפלור וגרידת הלימון.מערבבים היטב עד שמתקבל מרקם חלק ואחיד.
  3. 4. בקערהנפרדתמקציפים את החלבונים וכשמתחיל להיווצר קצף מוסיפים 50 גרם סוכר.

5.מקפלים את הקצף בזהירות לתוך תערובת הגבינה.

  1. מוזגיםאתהמילוי על הבצק האפוי ומחזירים לתנור ל 15- דקות עד שפני העוגה שחומים.
  2. מוציאיםאת העוגה ומעבירים סכין בדופנותיה כדי למנוע הידבקות.
  3. מנמיכיםאת הטמפרטורה ל 140- מעלות ומחזירים את העוגה למשך שעה.

אופנת הכנת הציפוי :

מערבבים בקערה את השמנת ואבקת הסוכר ומוזגים על העוגה. מחזירים לתנור ל- 5 דקות,

מוציאים ומקררים היטב כמה שעות.

בתיאבון!

תגיות:

תגובות

אולי יעניין אותך גם

🔔

עדכונים חמים מ"כאן דרום אשדוד"

מעוניינים לקבל עדכונים על הידיעות החמות ביותר בעיר?
עליכם ללחוץ על הכפתור אפשר או Allow וסיימתם.
נגישות
הורידו את האפליקציה
לחוויה מהירה וטובה יותר
הורידו את האפליקציה
לחוויה מהירה וטובה יותר