דרור כרמלי וד"ר לסרי. צילום: עיריית אשדוד
דרור כרמלי וד"ר לסרי. צילום: עיריית אשדוד

אם דרור יכול, גם אתם יכולים: המסר של עיריית אשדוד לבעלי הכלבים

דרור כרמלי, יועץ ראש העיר לנגישות, הוא עיוור שנעזר בכלב הנחייה פאקו, אבל זה לא מונע ממנו לאסוף אחריו בכל טיול. עכשיו הוא מככב בסרטון הסברה חדש של עיריית אשדוד, עם מסר פשוט לבעלי הכלבים בעיר

פורסם בתאריך: 3.11.26 14:42

עיריית אשדוד פרסמה סרטון הסברה חדש המעודד בעלי כלבים לאסוף את צואת כלביהם ולשמור על ניקיון המדרכות בעיר. בסרטון משתתף דרור כרמלי, יועץ ראש העיר לנגישות, שהוא עיוור ונעזר בכלב הנחייה בשם פאקו.

כרמלי מספר כי בכל יציאה עם פאקו הוא מקפיד לאסוף אחריו ולהשליך את השקית לפח. "אני לא רואה, אבל אני חושב על מי שיבוא אחריי", הוא אומר בסרטון.

הסרטון הופק תחת הסיסמה "כולם רואים, כולם מרימים", ובאמצעותו מבקשת העירייה להעביר מסר לבעלי הכלבים בעיר: אם כרמלי, שאינו רואה, מקפיד לאסוף אחרי כלבו, אין סיבה שגם אחרים לא יעשו זאת.

בעירייה מזכירים כי המדרכות משמשות את כלל התושבים, בהם ילדים, הורים עם עגלות ואנשים עם מוגבלות בראייה, וכי השארת צואת כלבים פוגעת בניקיון המרחב הציבורי.

לצד ההסברה, בעירייה מציינים כי נמשכת האכיפה נגד בעלי כלבים שאינם אוספים אחריהם, ופקחים רושמים דוחות ברחבי העיר. עם זאת, לא ניתן להציב פקח ליד כל כלב, ולכן האחריות מוטלת בראש ובראשונה על בעליו.

אז לפני שיוצאים לטיול הבא עם הכלב, כדאי לזכור לקחת גם שקית.


רוצים להישאר מעודכנים? הצטרפו אלינו!
⇔⇔





אולי יעניין אותך גם

🔔

עדכונים חמים מ"כאן דרום אשדוד"

מעוניינים לקבל עדכונים על הידיעות החמות ביותר בעיר?
עליכם ללחוץ על הכפתור אפשר או Allow וסיימתם.