קבוצת הפעילים "הבית החדש", הפועלת מזה תקופה בשורות הליכוד באשדוד, הכריזה השבוע על הרשימה שבה תתמוך בפריימריז הקרובים במפלגה. בין הפעילים הבולטים בקבוצה נמנים אבי אבן חיים (בבטו) וחיים כהן.
מהקבוצה נמסר: "סגרנו תמיכה. ישבנו, דיברנו, לחצנו ידיים – והחלטנו לצאת יחד לדרך. הרשימה שלנו תהיה מעניינת, מרעננת ובעיקר כזו שבאה לנצח את הבחירות הכלליות. ציבור בוחרי הליכוד כבר לא קונה דילים ולא מתרשם מהסכמות מאחורי הקלעים. הוא רוצה לבחור בעצמו – והוא יודע בדיוק מה הוא רוצה לראות ברשימת הליכוד".
רק בשבוע שעבר ארגנה הקבוצה כנס תמיכה בחברת הכנסת טלי גוטליב באולמי "האני" באשדוד, שבו השתתפו מאות מתושבי העיר שהביעו אהבה ותמיכה בגוטליב.

אבי אבן חיים, טלי גוטליב וחיים כהן
חשוב לציין כי קבוצה זו פועלת בנפרד מהגורמים השולטים כיום בסניף הליכוד באשדוד, בראשות ראש העירייה ד"ר יחיאל לסרי ויו"ר ועד עובדי העירייה איריס נפתלי.
ביקורת חריפה על שריון השרים
לדברי הקבוצה, ההחלטה של ראש הממשלה לשריין מקומות לשרים מכהנים ברשימת הליכוד, במקום שיתמודדו כמו כלל החברים, "מעוררת ביקורת קשה מבחינת רבים מהמתפקדים, שריונו של שר הביטחון ישראל כ"ץ ושל חיים כץ הוא צעד שמזלזל בבוחרי הליכוד ולוקח מהם את הכוח לבחור את הנבחרת שלהם. בוחרי הליכוד חכמים בפריימריז הם יידעו לבחור רשימה ימנית, ערכית, חזקה ורעננה – לא רשימה שמבוססת על ותק ודילים".
בקבוצה מדגישים כי מדובר בפעילות שכבר מתבצעת הלכה למעשה בשטח, ולא רק בהצהרות.
מערך פעילים באשדוד ובאשקלון
לדבריהם: "אנחנו כבר פועלים בשטח. באשדוד ובאשקלון הקמנו מערך פעילים חזק – עשרות פעילים שכבר עובדים, מתקשרים ומביאים תמיכה למועמדים שאנחנו מאמינים בהם: חברת הכנסת טלי גוטליב, חבר הכנסת משה סעדה, חבר הכנסת בועז ביסמוט, השר שלמה קרעי, חבר הכנסת אלמוג כהן, השר עמיחי שיקלי ועוד מועמדים מצוינים", נמסר מהקבוצה.
בהודעה מדגישים הפעילים כי מדובר בתהליך מתמשך: "זה לא עוד דיבור. זה כוח שטח. זה ארגון. וזה מתחיל להשפיע. בפריימריז הקרובים – בוחרי הליכוד הם שיקבעו. לא הדילים. לא העסקנים. הציבור. אנחנו באים לבנות נבחרת חדשה, חזקה וימנית – נבחרת שתוכל לנצח בבחירות הכלליות ולהחזיר את הליכוד למקום שבו הוא צריך להיות".
רוצים להישאר מעודכנים? הצטרפו אלינו!
⇔
⇔ ![]()


