תינוק. אילוסטרציה
תינוק. אילוסטרציה

לאחר שהאם הובאה למנוחות: בשורה על מצב התינוקת

יום אחרי שהאם צופיה כהן ז"ל הובאה למנוחות בירושלים, מבית החולים אסותא אשדוד נמסר הבוקר עדכון על מצבה של הפגה שחולצה בניתוח קיסרי חירום בעקבות התאונה הקשה - ובתוך הטרגדיה, יש גם בשורה מעודדת. הפרטים בכתבה

פורסם בתאריך: 16.7.26 12:56

יום אחרי הטרגדיה הקשה באשדוד, מגיע הבוקר עדכון מבית החולים אסותא אשדוד על מצבה של הפגה, בתה של צופיה כהן ז"ל, שחולצה בניתוח קיסרי חירום בעקבות תאונת הדרכים הקשה בדרך לסקוב.

העדכון מבית החולים: שיפור במצבה הנשימתי

מבית החולים נמסר כי מצבה של הפגה עדיין קשה, אך הוא התייצב, ונרשם שיפור במצבה הנשימתי. היא ממשיכה להיות מאושפזת ומטופלת בפגייה של בית החולים הציבורי אסותא אשדוד.

עוד נמסר כי במקביל, צוותים רבים של בית החולים מלווים את בני המשפחה, מעניקים להם את כל התמיכה הנדרשת ועוטפים אותם ברגישות ברגעים הקשים והמורכבים שהם עוברים.

אמש הובאה צופיה כהן ז"ל, בת 27 מרחוב אלפנדרי בירושלים, למנוחות בהלוויה שהתקיימה בבית ההספד 'קהילת ירושלים' בהר המנוחות.

הטרגדיה באשדוד: כך זה קרה

כזכור, אתמול בבוקר (רביעי), סמוך לשעה 11:30, אירעה תאונת דרכים חזיתית קשה בין שני כלי רכב פרטיים בדרך לסקוב באשדוד, סמוך לגשר הנמל. בזירה טופלו חמישה נפגעים, כאשר צופיה כהן, שהייתה בהריון, פונתה במצב אנוש עם חבלה רב מערכתית לבית החולים אסותא אשדוד. ארבעה נפגעים נוספים פונו במצב קל עד בינוני.

זירת התאונה בדרך לסקוב. צילום: הצלה דרום

זירת התאונה בדרך לסקוב. צילום: הצלה דרום

בבית החולים נאלצו הרופאים ליילד את עוברה בניתוח קיסרי חירום, ובמקביל נקבע מותה. כעת, כאמור, נאבקים הצוותים הרפואיים על חייה של התינוקת והעדכון האחרון מעניק תקווה זהירה.


רוצים להישאר מעודכנים? הצטרפו אלינו!


אולי יעניין אותך גם

🔔

עדכונים חמים מ"כאן דרום אשדוד"

מעוניינים לקבל עדכונים על הידיעות החמות ביותר בעיר?
עליכם ללחוץ על הכפתור אפשר או Allow וסיימתם.